VELKOMMEN

VORES BAGGRUND - JERES FORDEL

Andreasen & Elmgaard A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed, som siden år 2000 har samarbejdet med Pharma-, Biotek- og Medicoindustrien for at sikre høj produktkvalitet ved efterlevelse af God Ingeniørpraksis og God Produktionspraksis (GxP). Et stadigt stigende behov for sikring af høj produktkvalitet af fødevarer har medført, at Andreasen & Elmgaard A/S også tilbyder rådgivning og konsulentbistand til fødevareindustrien i henhold til industriens behov og ønsker.

ERFARING, HØJ FAGLIGHED OG FLEKSIBILITET

Hos Andreasen & Elmgaard A/S sigter vi mod at overstige forventningerne hos vore kunder ved at tilbyde ekspertviden i fleksible rådgivningsløsninger. Vi er en vidensbaseret virksomhed, og vi er stolte af altid at være up to date med regler og lovgivning. Medlemskab af EHEDG, European Hygienic Engineering & Design Group samt brugen af deres guides for hygiejnisk design, anvendelse af deres testmetoder og certificeringsordning, er derfor en naturlig del af vort daglige virke i fødevareindustrien. Med Andreasen & Elmgaard A/S som samarbejdspartner håndteres projekter enkelt og effektivt helt tilpasset kundens krav og ønsker. Høj faglighed og fleksibilitet i løsning af opgaver hvad enten det er hygiejnisk design af nyt udstyr til fødevareproduktion, rengøringsvalidering af eksisterende udstyr eller noget helt tredje, så har vi specialisterne og kan fungere som ad hoc ingeniørafdeling for vore kunder.

FORRETNINGSOMRÅDER

Rådgivnings- og konsulentydelser inden for projektledelse, produktudvikling, proces- og produktionsudstyr, kvalitetssikring og validering primært for den farmaceutiske industri samt medico- og biotechvirksomheder.

VÆRDIGRUNDLAG

​​

RESPEKT

​Vi udviser respekt for det enkelte individ – både internt og eksternt

​Ved at opstille rammer med store, faglige udfordringer.

Ved at give frihed under ansvar.

Ved at respektere hinandens synspunkter.

​​

TROVÆRDIGHED

​Vi er ordholdne og ønsker at yde vore kunder en professionel rådgivning af høj kvalitet i enhver situation

​Ved at møde til tiden, være godt forberedt og optræde høfligt.

Ved at være ordholdne.

Ved aldrig at bryde vor fortrolighed.

​​

TILLID

​Vi vækker tillid og sikrer Andreasen & Elmgaard A/S et godt image

​Ved at kommunikere åbent og ærligt og være tydelige i vort budskab.

Ved at forstå at al ekstern kommunikation skal fremstå professionelt og være i tråd med vore standarder.​

​​Certificeringer

Leverandør

​​QAB

Andreasen & Elmgaard A/S

Generatorvej 8C, 2 th, 2860 Søborg

Tlf.: 7026 1235

E-mail: info@aoge.as

​CVR-nr.: 29 92 34 50