At arbejde hos A&E

HVORFOR A&E:

Hos A&E er vi stolte af vores vigtigste ressource – det er vores medarbejdere. - Vores kultur bygger på tillid og gensidig respekt.

Motivations strategi: VIDEN til tiden – med engagement & ejerskab

Hos A&E gør en helhjertet indsats for at Fastholde, Udvikle og Tiltrække de dygtigste – populært kalder vi vores medarbejdere for ’de skarpeste knive i skuffen’.

Hos A&E tror vi på, at personlige kompetencer er mindst lige så vigtige som faglighed. Vi tror på vækst igennem rekruttering af de rette personer og ved senere at fokusere på en forsat kompetenceudvikling.

Hos A&E lægger vi vægt på, at lytte, videns dele og gerne yde lidt mere, end der forventes af kunden. Vi tror på vækst igennem tilfredse kunder. Tilfredse kunder opnås, hvis vi skaber værdi derude!

Hos A&E tror vi på succes skabes igennem vores vigtigste ressource. Derfor lægger vi vægt på, at alle føler sig som en integreret del af A&E, og at vi alle går glade både til og fra arbejde.

Andreasen og Elmgaard A/S blev stiftet i 2000. Vi er i dag 30 medarbejdere og et firma i fortsat vækst. Vores organisation er flad og enkel.

Som medarbejder hos A&E kan man løse forskellige typer opgaver. Nogle, der supporterer en kunde med netop de særlige kompetencer, man selv besidder, eller man kan være del af et team af forskellig størrelse, der sammen kan løse en større opgave eller udgøre et team af specialister med helt særlige faglige kompetencer.

Er du den rette kollega (m/k), tilbyder A&E en attraktiv løn, god pensionsordning og sundhedsforsikring og i øvrigt gode vilkår.​

Andreasen & Elmgaard A/S

Generatorvej 8C, 2 th, 2860 Søborg

Tlf.: 7026 1235

E-mail: info@aoge.as

​CVR-nr.: 29 92 34 50