​INGENIØRER OG PROJEKTLEDERE MED ERFARING

Projektingeniør inden for den pharmaceutiske, medicotekniske og bioteknologiske industri. Andreasen & Elmgaard A/S er en dynamisk og fremsynet virksomhed, hvor vore kunder altid kan forvente at møde de dygtigste og mest innovative specialister. Vi ønsker at udvide vort team af holdspillende individualister.

Kan du tænke dig at være én af de nye på holdet? Så læs videre!

DIN PROFIL

Du skal være vant til at tilpasse dig skiftende udfordringer og opgaver og opnå resultater både ved samarbejde men også ved at arbejde selvstændigt. Du får tingene gjort. Du arbejder struktureret, du er udadvendt og har gå-på-mod og godt humør. Skriftlig dokumentation er en naturlig del af dit arbejde.

Du har erfaring inden for den pharmaceutiske, medicotekniske eller bioteknologiske industri. Dine formuleringsevner er gode, og du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Du er vant til at arbejde med projektledelse inden for tid- , økonomi-, resource- samt risiko-styring.

Hvis du kan sige ja til ovenstående - eller er indstillet på at gøre en indsats for at tilegne dig disse kompetencer - glæder vi os til at høre fra dig.

Vi tilbyder

En arbejdsdag i en virksomhed med et miljø, der er præget af nysgerrighed omkring vores projekter. Vi deler viden og har derfor en indsigt og et engagement i vore projekter, som sikrer, at vi er på forkant med udviklingen.

Som medarbejder hos os har du fleksibel arbejdstid. Vi har en aktiv personalepolitik og gode personalevilkår, som understøtter din karriere gennem de forskellige faser af dit arbejdsliv; bl.a. med gode muligheder for efteruddannelse.

​​

Har ovenstående vakt din interesse så send din ansøgning og CV til SDH@aoge.as.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Andreasen & Elmgaard A/S

Generatorvej 8C, 2 th, 2860 Søborg

Tlf.: 7026 1235

E-mail: info@aoge.as

​CVR-nr.: 29 92 34 50